Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

El Kabir'in sırrı!

El Kabir'in sırrı!

SPOR Haberleri

Bakkal, 'El Kabir'i geçen hafta sağda oynatmıştım. Hafta içinde bana önde daha verimli olacağını söyledi. Öyle yaptık ve sonucunu aldık" şeklinde konuştu.

G.Birliği ile büyük bir çıkış yaşayan ve 4 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik çıkaran Mesut Bakkal maç sonrası, "Çok pozisyona girdik. Daha çok da atabilirdik" derken, "El Kabir'i geçen hafta sağda oynatmıştım. Hafta içinde bana önde daha verimli olacağını söyledi. Öyle yaptık ve sonucunu aldık" şeklinde konuştu. nbsp;
El Kabir'in 'Kartal pençesi' sosyal medyayı salladı
Fenerbahçe'nin Ankara'da Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği karşılaşmada ikinci gole imzasını koyan El Kabir'in golden sonraki sevinci gündeme bomba gibi düştü.El Kabir'in elleriyle 'Kartal' pençesi yapması, Beşiktaşlı olduğu yorumlarını beraberinde getirdi. Twitter'da özellikle Beşiktaşlı taraftarlar El Kabir'in sevinç fotoğrafını paylaşarak ezeli rakiplerine göndermede bulundu.
Kaynak: Milliyet

El Kabir'in sırrı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...