Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor sahadan çekidi!

Trabzonspor sahadan çekidi!

SPOR Haberleri

Trabzon Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu kural hatası olduğu gerekçesiyle takımını sahadan çekti

Önceki gün CocaCola Gelişim Ligi U15 kategorisinde Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonası'na katılacak iki takımın belirleneceği 1. Kademe maçında ilginç bir olay yaşandı.Bucaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 58. dakikasında Bordo-Mavili oyuncu Sefa Akgün takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Trabzonlu futbolcular, kendi yarı alanlarında sevinirken, hakemin düdüğü ile Bucaspor oyunu başlattı ve 60. dakikada Yiğit Kozak durumu 1-1'e getirdi. Bu olay üzerine Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu kural hatası olduğu gerekçesiyle takımını sahadan çekti ve karşılaşma yarıda kaldı.


SON KARARI TFF VERECEK nbsp;
Hakemin kural hatası yaptığını öne süren Sadi Tekelioğlu, "Üzücü bir durum. Olmaması gerekiyordu. Muhtemelen maçın tekrarı olur. Çünkü burada büyük bir kural hatası var" dedi. Maçla ilgili olarak kural hatası olup olmadığına Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) karar vereceği ve bu doğrultuda Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçla ilgili son noktayı koyacağı kaydedildi. Öte yandan hakem golden sonra başlama düdüğünü çaldığı için karşılaşmanın Bucaspor lehine 3-0 tescil edilmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...