Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halı saha maçı hayatına mal oldu

/ Kaynak: AA
Halı saha maçı hayatına mal oldu

SPOR Haberleri  / AA

Antalya'da maç sırasında rahatsızlanan ve evine gittikten sonra da fenalaşan 36 yaşındaki kişinin kalp krizi sonucu hayatını yitirdiği sanılıyor.

Antalya'da halı saha maçı sırasında rahatsızlanan ve evine gittikten sonra da fenalaşan 36 yaşındaki kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Konyaaltı ilçesi, Uncalı Mahallesi'nde arkadaşları ile halı saha maçı yapan 36 yaşındaki Eyüphan Güleş, maç sırasında rahatsızlandı. Maçı yarıda bırakan Güleş, dinlenmek için evine gitti. Bu sırada fenalaşan Güleş, yakınlarınca Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Güleş, hayatını kaybetti.
Güleş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Herhangi bir sağlık problemi olmadığı belirtilen Güleş'in kalp krizi sonucu öldüğü sanılıyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...