Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak

/ Kaynak: AA
5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak

Ekonomi Haberleri  / AA

'5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı', 7-9 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Borsa İstanbul açıklamasına göre, Kadir Has Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi'nin yanı sıra Hollanda'dan VU Universitesi ve Avustralya'dan Curtin Üniversitesi bilim insanları tarafından kurulan Center For Energy and Value Issues (CEVI) iş birliğiyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Borsa İstanbul, Takasbank ve Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği sponsorluğunda düzenlenen "5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı", 7-9 Mayıs'ta Kadir Has Üniversitesi Cibali Yerleşkesi'nde yapılacak.
Konferans, dünyanın farklı bölgelerinden akademisyenler ve uygulayıcıları bir araya getirerek, enerji finansmanı ve yatırımlar, finansal performans, enerji piyasaları ve değerleme konularına odaklanmayı amaçlıyor.
Etkinlikte Borsa İstanbul, Takasbank, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği ve diğer tarafların katılımı ile Enerji Borsası Oturumu düzenlenecek ve ardından sektörel ve akademik oturumlar yapılacak.
Konferansta, Enerji Projelerinin Finansmanı ve İslami Finansman, Enerji Şirketlerinde Kurumsal Yönetim, Türkiye Doğalgaz Piyasası, Enerji Transferi, Enerji Borsaları, Enerji Piyasalarında Fiyatlama, Kyoto Protokolu ve Türkiye Karbon Piyasası, Türkiye Elektrik Piyasası, Türkiyede Enerji Verimliliği, Enerji Yatırımlarında Karar Faktörleri gibi konular ele alınacak.
Kadir Has Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Volkan Ediger, Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölüm Başkanı ve Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Necmiddin Bağdadioğlu ile CEVI Başkan Vekili ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baha Karan konferansın başkanlık görevini üstlenecek.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...