Mustafa Denizli'den Aziz Yıldırım'a...

Mustafa Denizli'den Aziz Yıldırım'a...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir süre önce kendisiyle ilgili eleştirilerine Ligtv yorumcusu teknik direktör Mustafa Denizli'den cevap geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir süre önce kendisiyle ilgili eleştirilerine Ligtv yorumcusu teknik direktör Mustafa Denizli'den cevap geldi.Denizli, Şansal Büyaka'nın "Hocam aman ha...Fenerbahçe yavaş oynuyor dediğin için sana kızanlar var" diyerek Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını hatırlatması üzerine, "Onlar futbolu benden daha iyi biliyorlardır mutlaka" sözleriyle tebessümle Fenerbahçe başkanına gönderme yaptı.Başkan Yıldırım Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası yaptığı basın açıklamasında "Mustafa Denizli Fenerbahçe için yavaş oynuyor diyor. Bu nasıl yavaş oynamakmış. Mustafa Hoca'ya tavsiyem 2001 yılındaki Fenerbahçe'ye baksın, eski kasetleri alıp izlesin bir daha karşılaştırsın" sözleriyle tecrübeli teknik adamı eleştirmişti.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...