Altın fiyatları 3 ayın dibinde! İşte son fiyatlar

Altın fiyatları 3 ayın dibinde! İşte son fiyatlar

Ekonomi Haberleri

Dolar endeksi 12 yılın zirvesine yakın seyrederken, altın fiyatları güçlü doların oluşturduğu baskıyla üç ayın en düşük seviyesine yakın bulunuyor.

Altın fiyatları ABD'de faiz artırımlarının ne zaman başlayacağı konusunda ipucu verecek bu haftaki Fed toplantısı öncesinde güçlü doların oluşturduğu baskıyla üç ayın en düşük seviyesine yakın seyrediyor.Son yedi haftanın altısını düşüşle kapatan altının ons fiyatı bu sabah 1,159.2 dolar ile yatay seyrediyor.Dolar endeksinin 100 seviyesini test etmesi ile aşağı yönlü hareketini hızlandıran ve 1.152 seviyesini test eden altın bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla yükselişe geçse de 1.165 direnç seviyesi geçerliliğini koruyor.


Analistlere göre, bugün Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi'nin yapacağı konuşma, ABD'den açıklanacak endüstriyel üretim ve kapasite kullanım oranı değerli metalde sert hareketlerin görülmesine neden olabilir. Altın fiyatları ABD'de faiz artırımlarının ne zaman başlayacağı konusunda ipucu verecek bu haftaki Fed toplantısı öncesinde güçlü doların oluşturduğu baskıyla üç ayın en düşük seviyesine yakın seyrediyor.Son yedi haftanın altısını düşüşle kapatan altının ons fiyatı bu sabah 1,159.2 dolar ile yatay seyrediyor.Dolar endeksinin 100 seviyesini test etmesi ile aşağı yönlü hareketini hızlandıran ve 1.152 seviyesini test eden altın bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla yükselişe geçse de 1.165 direnç seviyesi geçerliliğini koruyor.Analistlere göre, bugün Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi'nin yapacağı konuşma, ABD'den açıklanacak endüstriyel üretim ve kapasite kullanım oranı değerli metalde sert hareketlerin görülmesine neden olabilir.


ALTIN FİYATLARI nbsp;


Altın fiyatları 3 ayın dibinde! İşte son fiyatlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...