Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok çay içtiği için dişlerini döküldü

/ Kaynak: DHA
Çok çay içtiği için dişlerini döküldü

SAĞLIK Haberleri  / DHA

ABD'nin Michigan Eyaleti'nde Linda W. adlı bir kadının dişlerinin dökülmesinin sebebi olarak çok çay içmesi gösterildi

Alman Focus dergisinin haberine göre, özellikle siyah çayın en fazla florür içerdiğine dikkati çekildi. Doktorlar, günde 20 miligramdan fazla fluorür alınırsa, dişleri ve kemiği koruma faktörünün tersine etkisinden olumsuz etkilendiğine dikkati çekti. 47 yaşındaki Linda W.'nin yıllardır süren diş dökülme sorunun altında çok çay içmesi olduğunu kanıtlayan doktorlar, kadının tüm kırık dişlerini söküp, kendisi için takma diş hazırladı.


GÜNDE 100 POŞET ÇAY DEMLİYOR
Bel ve kalça ağrılarına neden Detroit kentindeki Henry Ford Kliniği doktorları, kadının son beş yılda sürekli bel ve kalça ağrılarından şikayet etmesinin altında da siyah çayın yattığı belirtildi. Siyah çayı yaşam iksiri olarak gördüğünü söyleyen kadın "Alkol kullanmıyorum, sadece siyah çay içiyorum" dedi. Çay içmeden kendini oldukça zayıf hissettiğini söyleyen kadının, bazı zamanlarda günde 100 çay poşetine kadar demlediği ortaya çıktı.


SAĞLIK
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...