Amrabat rahatsızlık verdi!

/ Kaynak: AA
Amrabat rahatsızlık verdi!

SPOR Haberleri  / AA

Malaga'nın son golünü atan Nordin Amrabat'ın son haftalarda yedek kaldığı için attığı gole sevinmemesi kulüp içinde rahatsızlık verdi.

Malaga Teknik Direktörü Gracia: "Daha az süre alan futbolcuların biraz hoşnutsuz olmalarını anlayışla karşılıyorum"
spanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında Cordoba'yı 2-0 yenen Malaga'nın son golünü atan Nordin Amrabat'ın son haftalarda yedek kaldığı için attığı gole sevinmemesi kulüp içinde rahatsızlık verdi.

Cordoba maçının 72. dakikasında Juanmi'nin yerine oyuna giren Amrabat'ın, 84. dakikada attığı gole sevinmemesi maç sonrası tartışılan konulardan biri oldu. Malaga basını, maç sonunda kulüp başkan yardımcısı Moayad Shatat ve genel direktör Vicente Casado'nun gol sonrası tavrından dolayı Amrabat ile konuşma yaptığını yazdı.

Maç sonrası basın toplantısında Amrabat'ın protestosuyla ilgili bir soru yöneltilen Malaga Teknik Direktörü Javi Gracia, "Eğer benim ağzımdan Nordin'i eleştiren laf arıyorsanız, böyle bir sözüm yok. Daha az süre alan futbolcuların biraz hoşnutsuz olmalarını anlayışla karşılıyorum ama Nordin'in takımdaki davranışları halen mükemmel. Kendi kişisel becerisini göstererek maçın sonucunu belirleyen golü attı. Önemli olanın başka şey olduğunu anlıyorum ama bazen az veya çok sahaya çıkıp, takıma faydalı işler yapmak da önemlidir" şeklinde konuştu.

Malagalı futbolcu Weligton da takım arkadaşı Amrabat'ın sahadaki tavrıyla ilgili "Normal. Hepimiz oynamak, takıma daha fazla destek olmak istiyoruz. İlk 11'den çıkan birinin tekrar dönmesi biraz zor. Kızgın olması normal ama önemli olan saygılı olmaktır ve o da kötü bir şey yapmamıştır" yorumunu yaptı. Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'da ikinci yılını geçiren Amrabat, sezon başındaki performansıyla övgü alsa da geçen sene kasım ayında Fas Milli Takımı'nda oynadığı maçta sakatlık geçirmesinin ardından Malaga'da az süre almaya başladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...