Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin o tweeti yayından kaldırıldı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'nin o tweeti yayından kaldırıldı

SPOR Haberleri  / İHA

F.Bahçe yenildikten sonra, Twitter'da paylaşılan "Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır" şeklindeki mesaj kaldırıldı.


Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'nin, deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçının ardından sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından silinen Aziz Yıldırım'a ait, "Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır" şeklindeki mesaj yeniden yayınlandı.

Fenerbahçe'nin resmi Twitter sayfasında Ağustos ayında teknik direktör İsmail Kartal ile sözleşme imzalanırken Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar paylaşılmıştı. Dünkü mağlubiyetin ardından takipçiler tarafından tekrar yoğun bir şekilde paylaşılmaya başlanan "Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır" şeklindeki mesaj yayından kaldırıldı. Sarı-lacivertli kulüp bugün o mesajı tekrar yayınlayarak, resmi internet sitesinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Teknik direktörümüz Sayın İsmail Kartal'ın Ağustos ayındaki imza töreni sırasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar, dün Kulübümüzün Resmi Twitter hesabından sehven kaldırılmış bulunmaktadır. Sosyal medya departmanımızda görevli bir çalışanımızın kendi inisiyatifi doğrultusunda, amirlerine danışmadan yaptığı bu uygulama düzeltilmiş ve Başkanımızın sözlerini içeren mesaj, bugün tarihli olarak yeniden twitter hesabımızda yayınlanmıştır. Başkanımız Sn. Aziz Yıldırım aynı düşüncelerini bu vesileyle bugün de teyit etmektedir."


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...