Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sen Olsan Ne Yapardın programında ortalık karıştı

Sen Olsan Ne Yapardın programında ortalık karıştı

MAGAZİN Haberleri

TRT'nin en dikkat çeken programı Sen Olsan Ne Yapardın da ortalık bir anda karıştı

TRT 1 ekranlarının "ibretlik" örnekler sunduğu programı Sen Olsan Ne Yapardın'da bu hafta rol icabı kimsesiz iki çocuğun bir kafede oturmasına kızıp onları dışarı çıkarmaya çalışan oyuncu az kalsın feci bir dayak yiyordu.


Garson kılığına giren oyuncu, kurgulanan senaryo gereği iki kimsesiz çocuğu kafeye alıyor. Çocuklardan biri masanın üzerindeki bir cam eşyayı yanlışlıkla yere düşürüyor. Bunun üzerine yine ekipten işletmeci kılığına girmiş farklı bir oyuncu çocukların mekana neden alındığını sorguluyor ve garsona çocukları mekandan çıkarmasını söylüyor.Bir oyunun parçası olduklarından habersiz oturan iki erkek ise bu diyalog karşısında kendilerini tutamayarak oyunculara saldırıyor.Hızını alamayan şahıslar oyunculardan birine tekme sallarken, bu bir kamera şakası denmesine rağmen ellerindeki peçeteliği de oyunculara fırlatıyor.Bunun üzerine gizlendiği yerden dışarı çıkan programın sunucu Ünlü oyuncu Altan Erkekli, oyunculara saldıran gençleri sakinleştirerek masaya oturtturup, yaptıklarının yanlış olduğunu aktarıyor.Bu arada gençlerden birinin tekme attığı oyuncu Efe Erkekli, Altan Erkekli'nin de oğlu olarak biliniyor. ##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...