Fenerbahçe'den tweet açıklaması

Fenerbahçe'den tweet açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, başkan Yıldırım'ın "Başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır" ifadelerini tekrar yayımladı.

Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım'ın, teknik nbsp;direktör İsmail Kartal'ın imza törenindeki "Başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık nbsp;Aziz Yıldırım'ındır" ifadelerini Twitter hesabından yeniden yayımladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Yıldırım'ın bu nbsp;sözlerinin yer aldığı Twitter mesajının, hesaptan dün sehven kaldırıldığı nbsp;belirtildi.
nbsp;
Sosyal medya departmanında görevli bir çalışanın, kendi inisiyatifi nbsp;doğrultusunda yaptığı bu uygulamanın düzeltildiği kaydedilen açıklamada, nbsp;"Başkanımızın sözlerini içeren mesaj, bugün tarihli olarak yeniden Twitter nbsp;hesabımızda yayınlanmıştır. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım aynı düşüncelerini bu nbsp;vesileyle bugün de teyit etmektedir" denildi.
nbsp;
Yıldırım, 12 Ağustos 2014'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 nbsp;tribün salonunda düzenlenen imza töreninde "Biz İsmail hoca ile uzun yıllar nbsp;çalıştık. Başarı İsmail hocanındır, başarısızlık Aziz Yıldırım ve yönetimindir" nbsp;ifadelerini kullanmıştı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...