İşte Hasan Şaş'ın hayatının hatası!

/ Kaynak: İHA
İşte Hasan Şaş'ın hayatının hatası!

SPOR Haberleri  / İHA

Eyüp Beledityesi'nin programına katılan Hasan Şaş, geçmişte gündeme gelen Liverpool transferi için pişmanlığını cömertçe dile getirdi.

Eyüp Belediyesi, spor tarihine adını altın harflerle yazdıran ünlü isimleri 'Sporun Yıldızları Eyüp'te' programıyla sporseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Programa katılan eski futbolcu Hasan Şaş, hayatında yaptığı en büyük hatanın Liverpool takımına gitmemek olduğunu ifade etti.
Gençlerin spora olan ilgisini arttırmak için Eyüp Belediyesi, Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Sporun Yıldızları Eyüp'te' isimli program düzenledi. Ali Gültiken'in moderatörlüğünde gerçekleşen programa konuşmacı olarak katılan eski futbolcular Hasan Şaş ve Bülent Yavuz, Eyüp'teki genç sporseverlere tecrübelerini anlattı. Hasan Şaş bir öğrencinin, "Neden Liverpool takımına gitmediniz" sorusuna cevap olarak, "25 yaşındaydım, her şeyi düşünemiyordum. Şimdi üstüne para verip Liverpool takımına giderim'' dedi.
Ayrıca Hasan Şaş, spordaki şiddetin önüne geçilmesi için sinemaya ve tiyatroya nasıl izlemeye gidiliyorsa, maçlara da öyle gidilmesi gerektiğini söyledi.
"ÜSTÜNE PARA VERİP LIVERPOOL TAKIMINA GİDERİM''
Zamanında Liverpool'un teknik direktörünün kendisini takımda oynamak için istediğini belirten Hasan Şaş, "Benim hatamdan dolayı bu transfer işlemi gerçekleşemedi. Avrupa'da bir para krizi olmuştu. Galatasaray takımı bana Liverpool takımından daha çok para veriyordu. Ama benim için büyük hataydı, şimdi üstüne para verip giderim Liverpool takımına. O zaman 25 yaşındaydım ve her şeyi düşünemiyordum. Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri Liverpool takımına gitmemektir" dedi.
"FENERBAHÇE'Yİ EN SON YENDİĞİMİZDE GOLÜ BEN ATMIŞTIM"
Bir öğrencinin on altı yıldır Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi neden yenemediğini sorması üzere Hasan Şaş, "Aslında bu sorunun muhatabı ben değilim. Nedenine gelince, Fenerbahçe'yi en son yendiğimiz maçta golü ben atmıştım. Herkes unutuyor mu iki yıl önce Kadıköy'de kupa kaldıran Galatasaray değilmiydi. Her takım şuanda kendi sahasında çok iyi oynuyor. Dikkat ederseniz Fenerbahçe Türk Telekom Arena'da oynarken zorlanıyor. Deplasmanda ise peynir ekmek gibi maç kazanamazsınız" diye konuştu.
"MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI, ARTIK PASSOLİG VAR"
Şiddetin her zaman futbolun içerisine karıştığını belirten Bülent Yavuz ise, ''Eskiden Passolig falan yoktu. Taraftarı cezalandırmak çok zordu. Bakıyorsunuz suça karışmış olan küçük bir çocuk. Ama şimdi artık maymun gözünü açtı, Passolig sistemi var. Maçlara gidiyorsunuzdur, sakın suç işlemeyin, artık büyük cezalar veriliyor. Taşı attım diye bir şey yok artık, bir sene hapis cezası veriliyor'' diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...