Çifte cinayette kızlardan biri de kayıp!

/ Kaynak: İHA
Çifte cinayette kızlardan biri de kayıp!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da otoyol kenarında kızıyla birlikte öldürülmüş halde bulunan kadının kızlarından birinin de kayıp olduğu ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Adana istikametinde öldürülmüş halde bulunan Semire Balık (47) ile kızı Ayşe Işık'ın (23) cenazeleri, anne Leman Balık ve amca Cemal Balık tarafından adli tıp kurumu morgundan teslim alındı.

Leman Balık, kızının ve torununun cenazesini adli tıptan alırken gözyaşları içinde isyan ederek, "Kızımla Hüseyin Budak 25 yıl önce evlendi. Kızımın bu adamdan 7 çocuğu oldu. Ancak kızım gün yüzü görmedi. Damadım başka bir kadın ile yaşamaya başladı. Bu nedenle 1.5 yıl önce kızımı tehdit edip döverek boşanmasını sağladı. Sonra kızımı sokağa attı. Kaç kez bizi tehdit etti. Kaç kez kızıma tabanca çekip ateş etti. En sonunda da oğluyla birlikte hem kızımı hem torunumu öldürdü" dedi.

Kızının ve torununun akşam Mersin'in Erdemli ilçesinden mal paylaşımı davası için keşif yapılacağından Adana'ya geldiğini ifade eden Leman Balık, "Akşam oğlum Cemal otogardan kızımı alacaktı. Kızıma telefon açıp 'otogara geldiysen seni alayım' dedi, ancak kızım 'Hüseyin aradı kızım Sibel ile damat kavga etmiş, onları barıştırmak için geri Erdemli'ye döneceğim, oğlum Abdullah gelip beni alacak' demiş. Ondan sonra bir daha haber alamadık. Bugün kızım ve torunumun öldüğünü öğrendik. Kızımı mal paylaşımı yüzünden öldürdü. Onu bulup gereken cezayı verin" diye isyan etti.

Bu arada öldürülen Ayşe Işık'ın ise ilk kocasından boşanıp sığınma evine yerleştiği, daha sonra ise babası Hüseyin Budak tarafından sığınma evinden alınarak bir akrabasıyla evlenmek istediği, ancak Işık'ın Mersin'in Tarsus ilçesindeki Metin Işık ile kaçarak evlendiği bu nedenle babasıyla arasının kötü olduğu da öğrenildi. Ayşe Işık'ın yaklaşık 6 aydır Metin Işık ile de anlaşamayarak ondan da ayrılıp annesiyle birlikte Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

KIZLARINDAN SİBEL DEMİRKIRAN DA KAYIP

Bu arada, Hüseyin Budak ile Semire Balık'ın Mersin'in Erdemli ilçesinde oturan ve Davut Demirkıran ile evli olan Sibel Demirkıran adlı kızlarının da kayıp olduğu öğrenildi. Davut Demirkıran'ın polise giderek kayıp başvurusu yaptığı belirlendi.

Sibel Demirkıran'ın cinayet sırasında baba ve oğulun yanında olduğu ya da başka bir yerde öldürüldüğünden şüpheleniliyor.
Öte yandan, morgtan alınan anne ve kızın cenazesi Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...