Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enbar ve Salahaddin'de 94 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Enbar ve Salahaddin'de 94 terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak Savunma Bakanlığı, "Enbar ve Salahaddin vilayetlerinde düzenlenen operasyonlarda 94 teröristin etkisiz hale getirildiğini" açıkladı.

Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Orduya bağlı birlikler, aldığı istihbarat doğrultusunda Enbar'ın Felluce ilçesine bağlı el-Buhays bölgesine nbsp; top saldırısı düzenledi. Saldırıda 3'ü kadın 50 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlere ait araçlar imha edildi" denildi.

Açıklamada ayrıca Felluce'nin el-Heytavin bölgesinde de 4 teröristin öldürüldüğü ve içinde bulundukları evin yakıldığı belirtildi.

Savunma Bakanlığı'ndan yapılan diğer bir yazılı açıklamada ise, "Yaklaşık iki haftadır Tikrit kentini geri almak için DAEŞ terör örgütüne karşı geniş çaplı operasyonun başlatıldığı Salahaddin vilayetinde 40 terörist öldürüldü" ifadesine yer verildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...