Liverpool'dan üst üste 5. galibiyet

Liverpool'dan üst üste 5. galibiyet

SPOR Haberleri

Swansea deplasmanında 1-0 kazanan kırmızı-beyazlılar, İngiltere Premier Ligi'nde art arda beşinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool, Swansea City deplasmanında 1-0 kazanarak art arda beşinci galibiyetini elde etti. Liverpool son altı maçında kalesinde gol görmeyerek 1965-66 ve 1972'deki kulüp rekorunu egale etti. 31. dakikada Swansea City'den Gomis'in yerden sert vuruşunda kaleci Mignolet köşeden topu çıkarttı.
38'de Swansea'nin İzlandalı yıldızı Sigurdsson'un köşeye gönderdiği vuruşu Liverpool kalecisi inanılmaz bir refleksle kornere çeldi.


67'de Liverpool'un ilk tehlikeli atağında Lallana'nın soldan yerden pasına Allen dokundu. Köşeye giden topu kaleci Fabianski kontrol etti. 68'de gol geldi. Sturridge'in nefis topu pasında savunmanın arkasına sarkan topta Henderson'ın şutu savunmadan Amat'ın müdahalesine rağmen kaleci Fabianski'nin üstünden ağlarla buluştu. 90+4'te Sturridge'in akıl dolu vuruşunda top Swansea kale direğinde patladı.
Liverpool nbsp;5 maçını da kazanarak 54 puana yükseldi ve beşinci sırada olduğu ligde Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için iddiasını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, 10 galibiyet, 3 beraberlikle ligdeki yenilmezliğini de 13 karşılaşmaya yükseltti. Swansea City ise son 5 maçta 3. yenilgisiyle 40 puanla 9. sırada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...