Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roma evinde yıkıldı!

Roma evinde yıkıldı!

SPOR Haberleri

Sampdoria karşısında evinde sezonun ilk yenilgisini alan kırmızı-beyazlıların lider Juventus arasındaki puan farkı 14'e çıktı.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 27. haftanın kapanış maçında lig ikincisi Roma, sahasında Sampdoria'ya 2-0 yenilerek, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısına ev sahibi ekip ağırlığını koymasına ve net gol pozisyonları yakalamasına karşın devre golsüz sona erdi. İkinci yarıda ev sahibi takımın baskısını arttırmaya çalıştığı dakikalarda hızlı atakları iyi değerlendiren takım Sampdoria oldu. 59. dakikada De Silvestri ile 1-0 öne geçen konuk ekip, 78. dakikada Muriel ile farkı ikiye çıkardı.


Roma'da, 81. dakikada Keita, hakemi protesto ettiği gerekçesiyle ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı. Mücadeleyi konuk ekip Sampdoria 2-0 kazandı. Sampdoria, başkent deplasmanından aldığı galibiyetle puanını 45'e yükseltti. 50 puanda kalan Roma'nın, lider Juventus ile arasındaki puan farkı 14'e çıktı.
Bu sonuçla, 30 Kasım'da 4-2 kazandığı Inter maçından bu yana evinde galip gelemeyen Roma, sahasında kazanamama serisine Sampdoria yenilgisini de ekledi.
Bu arada, bu akşam oynanan haftanın diğer iki maçında Lazio, Torino'yu deplasmanda 2-0, Fiorentina da evinde Milan'ı 2-1 yendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...