Carlos Arroyo'nun yeni takımı belli oldu

Carlos Arroyo'nun yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol Ligi'nin güçlü takımı Galatasaray Liv Hospital ile yollarını ayıran Carlos Arroyo'nun yeni adresi resmen netlik kazandı.

Sportando'nun haberine göre, Porto Rikolu basketbolcu, ülkesinin takımı Cangrejeros de Santurce ile anlaşmaya vardı. Bu gelişmeyi deneyimli oyun kurucunun menajerinin de doğruladığı ifade edildi. Arroyo, 1998-2003 yılları arasında da bu ekipte forma giymişti.


2013 senesinden bu yana formasını terlettiği Sarı-Kırmızılı ekipten Mart ayı başında maddi problemler sebebiyle ayrılmaya karar veren 35 yaşındaki Arroyo, Cim Bom'da 1 lig şampiyonluğu yaşamış, geçtiğimiz yıl THY Avrupa Ligi'nde son 8 takım arasına kalınmasında kalınmasında büyük katkı sağlamıştı.


Galatasaray'da Ender Arslan'la birlikte takım kaptanlığı da yapan tecrübeli oyuncu, bu sezon Euroleague'de oynadığı 15 maçta 12.5 sayı, 4.3 asist ve 1.7 ribaund istatistikleri tutturmuştu. Porto Rikolu guard, TBL'de ise bu sene 17 müsabakada 15.5 sayı, 5 asistlik performans ortaya koymuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...