Kaçak Gelinler sevenlerine müjdeli haber!

Kaçak Gelinler sevenlerine müjdeli haber!

MAGAZİN Haberleri

Yayın hayatına Star TV'de başlayıp TV8'de devam eden ancak orada da tutunamayan Kaçak Gelinler dizisi yeniden ekranlarda olacak

Türk dizi tarihinin en tatlı gençlik dizilerinden olan Kaçak Gelinler'den çok müjdeli bir haber geldi.Başrollerinde Selin Şekerci,Açelya Topaloğlu,Deniz Baysal,Ege Aydan,Fırat Albayram,Furkan Andıç,Fırat Altunmeşe gibi isimlerin olduğu dizi, geçtiğimiz yaz Star ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Kısa zamanda hatrı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan dizi Ekim ayında sürpriz bir kararla TV8'e transfer olmuştu. Ancak TV8'de devamlı günü ya da saati değişen dizi, bir süre sonra final yapmak zorunda kalmıştı. Final sahnesinde çok konuşulan bir kaza sahnesiyle izleyici meraktan çıldırtan dizinin yeni sezonda yeniden ekrana geleceği iddia ediliyordu.Hatta kanalının Show TV olacağı dahi yazılmıştı. Bu gece dizi ekibinden çok sürpriz bir haber geldi.Ana kadronun bir çoğunun yer aldığı bir fotoğraf ve video sayesinde takipçilere güzel haber verildi. Dizi aynı kadrosuyla çok yakında yeniden ekranlarda olacak.


Sevenlerine duyurulur.


Anıl Koldaş nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...