Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım'dan olay sözler! 'Bir tek Emenike'

Aziz Yıldırım'dan olay sözler! 'Bir tek Emenike'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kartal istifa etti' iddiasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, çok kritik maçta Ankara'da G.Birliği'ne yenilince Başkan Aziz Yıldırım, kötü futbola kahroldu. Özellikle takımın şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalardaki kötü futbolu, oynanan oyun, onu üzmüştü. Bu yenilginin üzerine Ankara'dan dönerken sosyal medyada "İsmail Kartal istifa etti" dedikoduları yayılınca bunu Başkan Aziz Yıldırım'a soruldu. Aziz Yıldırım ise şöyle dedi:


"Öyle şey mi olur. Sahada futbolcular oynamazsa hoca ne yapsın, Allah aşkına hocanın ne hatası var. O elinden geleni yaptı. Burada sahada görevini yapmayanlar konuşulmalı. Bir tek Emenike sahada bir şeyler yapmaya çalıştı, o da yalnız kaldı. Şampiyonluğa oynayan takımın böyle futbol oynamaya hakkı yok. Bizim futbolcularımıza, bu futbol yakışmadı, hoş da olmadı."


"ONLARIN DERBİLERİ ÇOK"
Aziz Yıldırım'a Beşiktaş derbisi öncesindeki görüşleri sorulunca şöyle anlattı: "Biz Beşiktaş'ı yenip tekrar şampiyonluk yarışında oluruz. Ama bundan sonra puan kaybetmeye hiç tahammülümüz yok. Her maçı kazanmak zorundayız. Rakiplerimiz puan kaybedebilir. Daha Beşiktaş ve G.Saray'ın kendi aralarında ve Trabzonspor'la maçları var. Bizim derbiler bitti."


AKŞAM GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...