Cumhurbaşkanlığı'ndan o iddialara yalanlama

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanlığı'ndan o iddialara yalanlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın veya avukatlarının Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'e dava açtığı yönündeki iddialar yalanlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gezi Parkı odaklı bir eylemde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'e dava açtığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı belirtildi.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgide, Erdoğan'ın veya avukatlarının, Abdullah Cömert'in annesine yönelik bir dava açmadığı, dava açıldığı yönündeki haberlerin de gerçek dışı olduğu ifade edildi.
Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki bazı ifadelerinin, polisin tarafından savcılığa intikal ettirmesinin ardından, savcılığın resen soruşturma başlattığı ve soruşturmanın da takipsizlik kararıyla sonuçlandığı öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...