Fenerbahçe "maziye" bakıyor!

Fenerbahçe "maziye" bakıyor!

SPOR Haberleri

Teknik patron İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi öncesi kaybolmaya yüz tutan özgüveni geri getirmek için özel videolar hazırlattı.

Kartal'ın belki de dönüm noktası niteliğindeki karşılaşma öncesi öncesi oyuncuları için özel videolar hazırlattığı öğrenildi. Bireysel performanslardan oluşan videolar, hem futbolculara hatalarını gösterme, hem de motivasyon amacı taşıyacak.


Sarı-lacivertli futbolcuların bu sezonki hatalarının yer aldığı bölümlerde kaçan goller, pozisyon yanlışları, yenen goller gibi birçok önemli detay paylaşılacak. Bunun yanında pozitif görüntüler de olacak. Takımın yaptığı olumlu işler de tek tek hatırlatılacak.


Maziye bir bakıver
Bu paylaşımdaki en önemli detay ise görüntülerin sadece bu sezonu kapsamaması. Geçen sezon şampiyon olan takımın yardımcı antrenörü olan İsmail Kartal, o döneme ait görüntülere de bu videolarda yer veriyor. Bir anlamda takımı bu şekilde motive etmeye çalışıyor. Kartal, oyuncularına "Geçen sene bunları yaptınız. Aynısını yapabilirsiniz" mesajı vererek özgüven aşılamaya çalışacak.


Bu sezon özellikle forvet oyuncularının yaşadığı sıkıntıyı güven eksikliğine bağlayan ve son 10 haftada bu durumu en aza indirmeyi amaçlayan sarı-lacivertli ekibin hocası, hafta boyunca takımın eski havasını kazanması, hem saha içi, hem de saha dışındaki coşku ve birlikteliğin artması için geçmiş zaferlerden faydalanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...