Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Havutçu'dan 'Club Brugge' uyarısı

/ Kaynak: AA
Havutçu'dan 'Club Brugge' uyarısı

SPOR Haberleri  / AA

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, 19 Mart Perşembe günü oynanacak Beşiktaş-Club Brugge maçı öncesi siyah-beyazlı ekibe uyarılarda bulundu

Havutçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belçika ekibinin hafife alınacak bir takım olmadığını belirterek, "Hem ligde hem Avrupa'da hem de Belçika Kupası'nda iyi gidiyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar kaybetmeden geldiler. Özellikle de deplasmanda daha rahat oynayabilen bir takım" dedi.
Beşiktaş'ın, kritik maça çok iyi konsantre olması gerektiğini vurgulayan Havutçu, "Liverpool karşılaşmasındaki gibi motive olurlar ve takım oyununu da sahaya yansıtırlarsa, inşallah Beşiktaş'ın tur atlayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Tayfur Havutçu, "Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ni kazanabilir mi?" sorusuna, "Temennimiz bu yönde. Bana göre taraflı tarafsız herkesin arzusu bu olmalı. Galatasaray bunu başardı, neden Beşiktaş başarmasın. Sonuçta daha önceki yıllarda kupayı alan kulüplere baktığımızda, Beşiktaş'ın hiçbirinden eksiği yok. İnşallah bu sene Beşiktaş, önümüzdeki senelerde de diğer kulüpler kupayı alır ve Avrupa futboluna damga vururlar" cevabını verdi.
- "Az hata yapan şampiyon olur"
Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Havutçu, "Şampiyonluk için üç takım arasında çetin bir mücadele var. Puan farkı açılmadan devam ediyor. Artık kritik haftalara giriliyor. Bundan sonra az hata yapan şampiyon olacaktır. Çok önemli derbi maçları oynanacak. Bunların sonuçları da şampiyonluk yarışında etkili olacaktır. Benim tahminim, son haftalara kadar bu yarış bu şekilde devam edecek" ifadelerini kullandı.
"Şampiyonluk yarışında hangi takımı şanslı görüyorsunuz?" sorusunu ise Havutçu, "Bana göre üç takımın da şansı var. Dediğim gibi, az hata yapan şampiyon olacaktır. Tabi ki, gönlümden geçen Beşiktaş'ın şampiyon olması" şeklinde cevapladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...