Survivor Kim Elendi dün akşam yaşananlar ve sms sonuçları

Survivor Kim Elendi dün akşam yaşananlar ve sms sonuçları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor kim elendi merak konusu, şok gelişme yaşanıyor. Konseyde neler olacak. Survivor All Star 2015 eleme hyecanı, kim elendi tıkla öğren

Survivor kim elendi merak konusu, şok gelişme yaşanıyor. Konseyde neler olacak. Survivor All Star 2015 eleme hyecanı, kim elendi tıkla öğren Survivor yeni bölümü ile başladı. Heycanın sorukta olduğu her bölümüyle ekrana kilitleyen Survivorda bu akşam eleme heycanı yaşanacak. Survivor All Starda eleme yaşanmadan önce ödül oyunu oynanacak. Ünlüler takımı dünkü oyunu kazanamadığı için bu oyuna kilitlenmiş durumda ve hepsi kazanmak istiyor.Survivor Merve mi elencek, Ahmet dursun mu. Survivor yeni bölümde neler olacak merak konusu. Survivıor 2015 TV8 canlı yayın izlemek için sitemizdeki linke tıklamanız yeterlidir.Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında sunduğu Survivorda kim elendi merak konusu. Pazar akşamı dokunulmazlığı kaybettiği için Ünlüler takımından bir isim yazıldı.İkiye ayrılan Ünlüler takımından Ahmet Dursun ve Pascal Merve Oflaz'ın gitmesine karar verdi ve Merve Aydın, Anıl, Almeda da Merve Oflaz'ı yazdı.Konseyde Merve Oflaz ve Almeda'nın ismi yazıldı en çok oy alan yani ismi yazılan kişi Merve Oflaz oldu ve böylelikle konseyde ismi ilk çıkan isim oldu.

SURVİVOR ELENEN İSİM AHMET DURSUN OLDU!

Acun Ilıcalı ödül oyunun öncesinde, kazanan takıma bir değil, iki ödül birden vereceğini açıkladı. Bu iki ödülle kazanan takım hem karnını doyuracak hem de memleket hasreti giderecek.Dün akşamki ödül oyununu kaybeden Ünlüler takımından Berna'nın yarışma sonrası söyledikleri Ünlüler takımını çok kızdırdı. Berna'nın ben 3 oyun kazandım, herkes elinden geleni yapmalı, herkes oyun kazanmalı yoksa aç kalacağız sözleri bütün takımı sinirlendirdi ve tepkilerini gösterdiler. Oyun esnasında Hakan ve Turabi'nin kısa tartışması ve Turabi'nin Hakan'ı itmesi diskalifiye olmasına neden oldu. Olayı tekrar izleyen Acun Ilıcalı bu kararı verdi.Bu akşamki oyunu kim kazanacak herkes büyük bir heycanla bekliyor.

Survivor All Star Yeni Bölüm Ödül Oyunu:

Domunikte mücadele başladı:

Merve Sahraya karşı zorlu parkurda kazanan isim MERve oldu Ünlüler-1 Gönüllüler-0 Şimdi Doğukan Hilmicem'e karşı ve kazanan isim Hilmicem oldu

Ünlüler-1 Gönüllüler-1

Ödül oyununda Berna Seda'ya karşı kim kazanacak merak konusu, Ünlülerden Berna kazandı. Durum şu anda 2-1.Hakan Bozok'a karşı, Hakan önde zorlu yarışta kazanan yarışmacı Bozok oldu durum berabere oldu.Dominikte beraberlik var Serenay Özlem'e karşı kazanan Ünlüler takımından Serenay oldu.Şimdi Pascal Nouma Turabi'ye karşı avantaj Turabi'de kazanan Pascal oldu .Ünlüler 4 Gönüllüler iki dominikte şimdi MERve Oflaz NAdya'ya karşı kazanan son anda Nadya oldu, durum 4,3. Anıl HAsan'a karşı yarış tüm hızıyla devam ediyor kazanan Anıl oldu ve son durum Ünlüler beş, gönüllüler üç.


Survivor Kim Elendi dün akşam yaşananlar ve sms sonuçları

HAsan Hakan'a karşı oynadı ve kazandı durum yediye beş şuanda.Doğukan turabiye karşı oynuyor zorlu parkurda kazanan isim Doğukan oldu.Almeda Seda'ya karşı ve sayıyı alan Seda, durum ünlüler takımı sekiz gönüllüler altı..Pascal Hilmicem'e karşı oynadı ve Hilmicem kazandı Ünlüler takımı için son bir sayı gerekiyor. Berna ÖZlem'e karşı oynuyor eğer Berna kazanırsa ödül Ünlülerin olacak, heycan dorukta. Özlem kazandı.Hilmicem Doğukana karşı oynadı ve kazandı..Serenay Sahraya karşı oynuyor Dominikte heycan devam ediyor.MErve Aydın ve Nadya yarışıyor kazanan Merve oldu.Serenay SAhra'ya karşı oynuyor bu oyunu kazanan Serenay oldu Ünlüler:6 Gönüllüer:3


Survivor Kim Elendi dün akşam yaşananlar ve sms sonuçları

Şimdiki oyunda Anıl Bozok'a karşı ve Bozok kazandı

Ödül oyunu kaldğı yerden devam ediyor. Şimdi yarışacak isim nbsp;Merve Nadya'ya karşı ve başladı kazanan kişi Merve Aydın oldu.Ünlüler,7 gönüllüler takımı ise 4. Son durum Ünlüler 9 Gönüllüler 7 Serenay bu oyunu alırsa Ünlüler takımı kazanacak ve kazanan Serenay oldu.Yemek ödülü Ünlülerin oldu.

Survivor Kim Elendi dün akşam yaşananlar ve sms sonuçları

Eleme heycanı başladı, nefesler tutuldu. Halk oylamasıyla kimin birinci çıkacağı belli olacak ve birinci olan isim Merve Oflaz'ın karşısına kimi çıkaracak.Bu hafta Survivor kim elendi çok merak ediliyor. Açıklandığı an sitemizden öğrenebileceksiniz.Ada konseyinde Acun Ilıcalı önemli gelişmelrr oldugunu söylüyor ve herkes şok oluyor, Merve Aydın ve Almeda ağlıyor herkes şaşırıyor. Accun Ilıcalı'nın ne açıklayacağını herkes merakla bekliyor.

##tgvideo##



TV8 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA nbsp;


SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?


Dün akşam yarışmacılar hamburger ve patates yemek için kıyasıya mücadele etti. Nefeslerin tutularak izlendiği yarışta kazanan takım Gönüllüler oldu. nbsp;

Hakan Bozok'a karşı kazandı nbsp;

Sahra Almeda mücadelesinde Sahra kazandı

Hasan Doğukan yarışının kazanan isim Hasan oldu nbsp;

Begüm Berna'ya karşı oynadı ve yarışı kazanan Berna oldu nbsp;

Turabi Pascal'a karşı oynadı ve zorlu parkurda kazanan isim Turabi oldu nbsp;

Gönüllüler : 3 Ünlüler: 2

Anıl Hilmicem'e karşı oynadı ve kazanan isim Hilmicem oldu nbsp;

Merve Aydın Nadya yarışında kazanan Nadya oldu nbsp;

Serenay Özlem'e karşı kazanan kişi Serenay oldu nbsp;

Gönüllüler: 5 Ünlüler: 3

Hakan Berna - Hasan sahra'ya karşı zorlu yarışta kazanan Ünlüler oldu nbsp;

Merve Pascal - Özlem Turabi kazanan Ünlüler oldu nbsp;

Ünlüler:5 Gönüllüler :5 nbsp;

Ödül oyunu için müthiş bir mücadele var. Bakalım kazanan kim olacak

Oyun için sıra Serenay Doğukan - Nadya Bozok bu yarışı kazanan takım Gönüllüler oldu nbsp;

Almeda Anıl - Begüm Hilmicem yarışında kazanan isim Gönüllüler oldu

Şimdi Merve Aydın Özlem'e karşı ve kazanan Özlem oldu nbsp;

Doğukan Bozok'a karşı kazanan iism Bozok oldu tam bu esnada yarışta bir gerginlik yaşandı.

Turabi Hakan'ın kendi alanlarına girdiği iddiasıyla itti ve bir anlık gerginlik yaşandı
Acun Ilıcalı olayı tekrar izleyerek karar verdi ve Turabi'nin Hakan'ı ittiğini görerek onu yarışmadan diskalifiye etti.

Merve Aydın Begüm'e karşı kazanan Merve oluyor nbsp;

Kıyasıya mücadele devam ediyor şimdi ise Berna Nadya'ya karşı ve kazanan Berna oluyor nbsp;

Hasan Hakan'a karşı yarışı kazanan isim Hasan oldu ve Gönüllüler takımı ödülün sahibi oldu.
Gönüllüler hamburger ve patates kazandı. nbsp;


Ünlüler:7 Gönüllüler:10


Büyük bir üzüntü yaşayan Ünlüler takımından Berna'nın sözleri takımı kızdırdı.Berna şunları söyledi. Yine olmadı hiç olmuyor şuna üzülüyorum bazı arkadaşlarımız okadar kendisini parçalıyorki genede olmuyor kendimden örnek vereyim 3 puan aldım elimden geleni yapıyorum ama yine açız ve bunun değişmesi lazım lütfen herkes bir puanda olsun alsın ki bizde yemek yiyelim sadece 4,5 kişi takım kurtaramaz herkes biraz daha fazlasını yapmalıaç kaldım ve kafayı yemek üzereyim dedi.


Survivor Kim Elendi dün akşam yaşananlar ve sms sonuçları



Survivor 2015 All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam saat 20.00'da herkesi TV8 canlı yayınının başına toplayacak. Acun Ilıcalı Survivor eleme tanıtımında 'önemli gelişmeler oldu' deyince herkesin ağzı açık kaldı. Bu tanıtım Survivor All Star'da kim elendi ne oldu merakını körükledi. Survivor All Star ada konseyinde pazar günü ünlüler takımından Merve Oflaz elenmek üzere yazılmıştı. Merve Oflaz adını verenler ise bu konuda kulis yapan Ahmet Dursun ve Pascal Nouma olmuştu. Merve Oflaz'ın karşısına bu akşam SMS oylamasının birincisi yeni bir ismi çıkartacak. Bu isim ile Merve Oflaz'ın SMS oylama sonucuna bakılacak ve en az oyu alan Survivor'dan elenecek. Survivor'dan elenen 3. ismin kim olduğu büyük merak konusu oldu. Bugün yayınlanan Survivor eleme gecesi tanıtımı da bu merakı daha çok körükledi. Acun Ilıcalı 'Bugün bir ünlü adaya veda edecek. Çok önemli gelişmeler oldu' deyince Survivor yarışmacıların ağzı açık kalıyor.


Survivor Kim Elendi dün akşam yaşananlar ve sms sonuçları



MERVE OFLAZ KİMDİR?


Survivor'ın geçtiğimiz sezonlarda birincilerinden olan Merve Oflaz kimdir, hayatı hakkında kısa bilgi. İşte Survivor Merve Oflaz detayları...Merve Oflaz 2012 Survivor yarışmasının kazananı olmuştu, şimdi de yerini Survivor All Star'da aldı. Peki, Merve Oflaz kimdir, işte detaylı bilgiler.. Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.Oflaz 22 Şubat 2015'te başlayacak olan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşayacaktır.

TV 8 17 Mart yayın akışı

07:00 Ütopya

08:00 Aramızda Kalmasın (Canlı)

10:30 Çok Güzel Hareketler Bunlar

11:45 Ütopya Panorama (Canlı)

13:15 Ver Fırına (Yeni Bölüm)

15:15 İşte Benim Stilim

19:30 Ayrılsak da Beraberiz (Yeni Dizi)

20:30 Survivor All Star (Yeni Bölüm)

23:15 Ütopya (Yeni Bölüm)

00:30 İşte Benim Stilim

03:30 Aramızda Kalmasın

05:15 Ver Fırına

TV 8 frekans bilgileri

UYDU KABLO TV DIGITURK

Türksat 4A Uydusu

Frekans: 12346 MHz

Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Symbol Rate: 9600 Ksym/s

Fec: 3/4 Kablo TV hizmeti verilen illerde S 34 Kanal 29

D-SMART TİVİBU YARDIM MASASI

Kanal 38

TV 8 bilgileri

8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş YayınGrubu ortalıklığında yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır.Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı.Kanal 9 Eylül 2013'te 16:9 formatına geçmiştir.13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetiliyor.

2003-1 Eylül 2014 arasında kullandığı logosu.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrardan format değişikliğine giderek tv8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak tv8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları kaldırıldı, tv8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar tv8'e taşındı. Ayrıca kanal İspanya Kral Kupası, İtalya Kupası karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı1 Eylül 2014 saat 20.00'ta logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti.18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını,Türksat üzerinden de yayına başladı.5 Ocak 2015'de Bu Tarz Benim'i Show TV'den transfer ederek yayınlamaya başladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...