Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'un Gaziantepspor karşısında aldığı mağlubiyet, büyük hayal kırıklığı yaşattı.

LİGDE sezonun 2'nci yarısında çıktığı 7 maçta yenilmediği için üst sıralar için umutlanan Trabzonspor'un Gaziantepspor karşısında aldığı mağlubiyet, büyük hayal kırıklığı yaşattı.
RUHSUZ FUTBOL
Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nden elendikten sonra tek hedefi Avrupa kupalarına katılmak olarak kalan Trabzonspor, bu hedef doğrultusundaki en önemli maçlarından biri olan Gaziantepspor'a pazartesi akşamı deplasmanda 2-0 mağlup olurken etkisiz futboluyla da eleştirildi. Yönetim kanadının 'ruhsuz' futbol oynamakla suçladığı bordo mavili oyuncuların Gaziantepspor karşısındaki performansı, camianın tepkisini çekti.
Özellikle takıma beklenen katkıyı veremeyen Erkan Zengin, Gaziantepspor karşısında kaleye şut dahi atamayan Oscar Cardozo gibi oyuncular eleştirilerden en büyük payı aldı. Haftalardır takımı sırtlayan Mehmet Ekici'nin de gününde olmaması da yenilginin sebebi olarak gösterildi.
REVİZYON SİNYALİ
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında 5-1 kazanan kadroyu bozmadan Gaziantepspor maçına çıkan teknik direktör Ersun Yanal'da oyuncularının isteksizliği karşısında şaşkına döndü. Kazanma arzusundan böylesine uzak bir futbol beklemediğini dile getiren Ersun Yanal, şunları söyledi:
"Gaziantepspor maçında kazanma arzusundaki eksikliği oturup oyuncularımızla tartışmamız gerekiyor. Onlarla iletişim halinde olup neler olup bittiğini öğrenmemiz gerek. Bakacağız ve öğreneceğiz. Oturup konuşacağız, olmuyorsa elimizdeki kadroda olabilecek oyuncuları değerlendirip önümüze bakacağız. Bundan sonraki dönemde de Trabzonspor bu tür maçları üst üste oynayan bir kadroyla çıkacak ve kadroda istikrarlı oynayacak futbolcularla devam edeceğiz."
"BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ"
Trabzonspor'un Gaziantepspor karşılaşmasındaki kötü futboluna yerel gazetelerden de büyük tepki geldi. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Hayalet gibi.. Bir varmış bir yokmuş. Geçen hafta farklı kazanan Trabzonspor Gaziantepspor karşısında adeta döküldü. Utanç.. Ligin en kötü futbol oynayan ekibine 2-0 yenildik" ifadeleriyle maçı okuyucularına duyurdu. Günebakış Gazetesi, "Zirve hayalleri artık Yanal oldu. Gaziantep'te zirve umutlarına ağır bir darbe yedik", Son Nokta Gazetesi, "Gazi Trabzon. Bir varmış bir yokmuş.. Masal gibi Fırtına", Karadeniz Gazetesi, "Kendimizi kandırmayalım. Bu futbolla Avrupa Hayal", Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Mehmet yoksa galibiyet de yok", Taka Gazetesi, "Mersin'den tersine.. Mehmet durdu, Trabzon uyudu" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...