Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic, futbolculardan haber bekliyor

/ Kaynak: DHA
Bilic, futbolculardan haber bekliyor

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş ile Club Brugge, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkmak için perşembe akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Bu önemli maç öncesinde kadroya son şeklini vermek isteyen teknik direktör Slaven Biliç sakat futbolculardan gelecek haberi bekliyor. Jose Sosa, Atiba, Opare gibi ilk onbir oyuncularına Serdar Kurtuluş'un da eklenmesi moralleri bozarken, Slaven Biliç maça iki gün kala bu oyunculardan gelecek güzel haberleri bekliyor.


SERDAR'IN YERİNE NECİP Mİ, OPARE Mİ OYNAYACAK
Club Brugge'ün ilk maçta sürekli duran toplar ve yüksek toplarla sonuç araması Serdar'ın da sakatlığı sonrası dikkatleri takımın boy ortalamasına çevirdi. Atiba ve Sosa'nın da oynamama ihtimali karşısında yerlerine oynayacak olan oyuncuların daha kısa olması da Biliç'i bu anlamda sıkıntıya sokuyor. Defans kurgusunda stoperde Ersan ve Pedro'ya yer verecek olan Biliç sol beke yine Motta'yı koyacak.


Serdar'ın yokluğunda hava hakimiyeti olan Necip ile yerden daha etkili ama Necip'ten kısa olan Opare arasında tercih yapacak olan Biliç'in aklında şu ana kadar Necip bir adım önde duruyor.


ORTA SAHANIN İLACI ATİBA nbsp;
Hırvat çalıştırcı orta saha kurgusuna Atiba'nın takıma dönüp dönmeyeceğine göre şekil verecek. Sivasspor ile oynanan lig maçı sonrası dizinde ödem oluştuğu için Club Brugge ve SAİ Kayseri Erciyesspor maçlarında oynamayan Atiba'nın tedavisinin bitme aşamasına gelmesi Hırvat hocayı oldukça umutlandırmış durumda. Atiba'da son anda bir sıkıntı olmaz ise orta sahada Veli-Atiba ikilisini oynatacak olan Slaven Biliç, önlerinde ise Tolgay Arslan'a yer verecek. Hem bel fıtığı hem de sol adalesinde yırtık olan Sosa'nın tedavisi %80 oranında bitmiş olsa da perşembe akşamına yetişmesi zor göründüğü için bu bölgede son maçların gözdesi Tolgay oynayacak.


HÜCUM HATTI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BELLİ
Teknik direktör Slaven Biliç'in hücum hattı ise ezberlenen üçlüden oluşacak. Hırvat hoca sağ tarafta Gökhan Töre, sol tarafta Olcay Şahan ve önlerinde Demba Ba ile Club Brugge'ü yıkmaya çalışacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...