Beşiktaş yönetiminden Gökhan için net açıklama

Beşiktaş yönetiminden Gökhan için net açıklama

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi Gökhan Töre ile ilgili net tavrını ortaya koydu: "Gökhan Töre efsane futbolcularımızdan biri olacak"

Siyah-beyazlı yönetim son zamanlarda adı transfer dedikodularında en tepede yer alan Gökhan Töre için ikinci kez açıklama yayınladı.
Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ın efsane futbolcularından biri olma arzusunu da olduğunun altını çizen yönetim Töre için bonservis belirlemediklerini ve herhangi bir teklif olmadığını da belirtti. Yönetim tarafından Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: "Gökhan Töre ile ilgili basın-yayın organlarında yer almakta olan haberler, rahatsız edici boyuta ulaşmıştır. Gökhan Töre'nin kulübümüz ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu ve uzun yıllar Beşiktaş forması giymesini istediğimizi yeniden hatırlatırız. Gökhan Töre de Beşiktaş forması giymekten çok mutlu ve siyah-beyaz formamızla büyük başarılar kazanarak, efsane futbolcularımız arasına ismini yazdırmak arzusunda. Gökhan Töre ile ilgili gelen bir transfer teklifi olmadığı gibi, bonservis bedeli belirlemek gibi bir girişimimiz de, Gökhan Töre'yi satmak gibi bir niyetimiz de bulunmamaktadır. Beşiktaş'ın hem Avrupa'da hem de ligde iyi gittiği dönemlerde basın-yayın organlarında yer alan futbolcularımızla ilgili yanıltıcı haberleri maksatlı bulduğumuzu belirtir, kamuoyunun ve taraftarlarımızın bunlara itibar etmemesini önemle rica ederiz."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...