71 yaşındaki kadına bu yapılır mı!

/ Kaynak: DHA
71 yaşındaki kadına bu yapılır mı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Evine giderken arkasından sessizce yaklaştıkları, bastonla yürüyen 71 yaşındaki Melek teyzenin çantasını zorla alıp kaçanlar yakalandı.

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, evine giderken arkasından sessizce yaklaştıkları, bastonla yürüyen 71 yaşındaki Melek Arık'ın çantasını zorla alıp kaçan iki kişi, polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı. Olay, dün saat 17.30 sıralarında, Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. Çarşıdan dönen ve baston yardımıyla yürüyerek evine giden Melek Arık'ın arkasından sessizce yaklaşan A.Ö. (16) ile F.Ö. (22), yaşlı kadının koluna takılı, içinde 10 lira ve cep telefonu bulunan çantayı zorla çekip aldı. İki zanlı, koşarak uzaklaşırken, yere düşen Arık'ın yardım çağrısını duyanlar, olayı polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, eşkal doğrultusunda iki zanlıyı yakaladı. Arık, gözaltına alınan A.Ö. ile F.Ö.'yü teşhis etti. Hırsızlıktan poliste kaydı bulunan A.Ö. ile F.Ö.'nün sorgularında suçlarını kabul ettiği öğrenildi. Zanlıların ifadesinde telefonu sattıklarını, çantayı ise bir çöp konteynerine attıklarını söylediği belirtildi. Çöp konteynerindeki boş çanta polis tarafından bulunup Arık'a teslim edildi. Hırsızlık malı satın aldığı belirlenen kişi hakkında ise adli işlem yapıldığı kaydedildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen A.Ö. ile F.Ö. tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...