Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisarda 10 farklı adrese eş zamanlı 'uyuşturucu' baskını

/ Kaynak: İHA
Afyonkarahisarda 10 farklı adrese eş zamanlı 'uyuşturucu' baskını

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında 10 farklı adrese yaptığı eş zamanlı operasyonda 50 gram esrar ile silah ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonlarla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, operasyonların kent merkezi ve merkeze bağlı Çıkrık Beldesinde gerçekleştirildiği kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Çevre il ve ilçelerden ilimize gelen uyuşturucu madde nakil ve güzergahının belirlenmesi, kent genelinde uyuşturucu madde ticaretini önleme ve kullanımı en aza indirme, uyuşturucu madde ticaretini meslek haline getirmiş olan şahısların tespiti ile organizasyonlarının deşifre edilmesi konusunda yoğun bir çalışma başlatılmıştır. Çalışmaları kapsamında sokak satıcıları ile torbacı tabir edilen şahıslara ve uyuşturucu şebekelerine yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, soruşturma kapsamında dört ayrı olayda kova tabir edilen düzenek ile toplamda 41,6 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Uyuşturucu madde kullanmaktan 2 şüpheli hakkında adli işlem yapılmış, soruşturma kapsamında kent merkezi ve Çıkrık Beldesinde 8 ikamet ve 2 ayrı iş yerinde yapılan eş zamanlı operasyon yapılmıştır. Operasyonlarda 7 şahıs yakalanmış olup şahısların ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 gram kenevir tohumu, 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 191 adet fişek, 5 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ile 1 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen su testisi ele geçirilmiştir. Yapılan operasyon ile ilgili tahkikat devam etmektedir."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...