Eskişehir'de 39 ameliyatla hayata dönen genç intihar etti

Eskişehir'de 39 ameliyatla hayata dönen genç intihar etti

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de 12 yıl önce elektrik akımına kapıldıktan sonra 39 ameliyatla hayata tutunan genç, intihar etti.

Eskişehir'de 12 yıl önce tren garında fotoğraf çekmek için çıktığı vagonun üzerinde 25 bin voltluk elektrik akımına kapılıp ağır yaralanan, 39 kez ameliyat geçirdikten sonra sağlığına kavuşup mankenlik yapan 29 yaşındaki Cem Özdilek, intihar etti.

MANKENLİK YAPIYORDU
İstanbul'daki bir ajansta mankenlik yaptığı ve bekar olduğu belirtilen Cem Özdilek, Eskişehir'deki evlerinde canına kıydı. Özdilek'in cesedini eve gelen yakınları buldu. Cem Özdilek'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Özdilek, dün Eskişehir'de toprağa verildi.

25 BİN VOLT AKIM SONRASI HAYATA DÖNMÜŞTÜ
Ölümü üzüntüyle karşılanan Cem Özdilek, lise öğrencisiyken 2 Eylül 2003 tarihinde Eskişehir Garında fotoğraf çekmek için çıktığı vagon üzerinde 25 bin volt akıma kapılmıştı. Giydiği altı lastik olan çizmeleri sayesinde ağır yaralı olarak kurtulan Özdilek, kaldırıldığı ESOGÜ Hastanesi'de 2 ay tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti.

39 AMELİYAT GEÇİRMİŞTİ
Özdilek tedavi gördüğü sürece 99 kişiden kan almış, 39 ameliyat geçirmişti. O dönem doktoru, "Cem terli olduğu için kurtuldu. Çünkü elektrik tembeldir. Nemli vücutta yalar geçer. Vücudu kuru olsaydı, delip organlarını etkileyecek ve öldürecekti" demişti.

Yakınları, Cem Özdilek'in iyileştikten sonra gittiği İstanbul'da bir ajansta mankenlik ve oyunculuk yaptığını, zaman zaman Eskişehir'e annesini ziyarete geldiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...