Çin'de çakma Apple Watch'lar satışa çıktı

Çin'de çakma Apple Watch'lar satışa çıktı

Ekonomi Haberleri

Apple'ın akıllı saati Apple Watch'ların çakmaları Çin'de satışa çıkarıldı.

Teknoloji şirketi Apple, yeni ürünü akıllı saat "Apple Watch"ı ABD'de yaz saati uygulamasının başladığı 8 Mart'tan bir gün sonra tanıttı. Apple'ın nisan ayında satışa sunacağını açıkladığı Apple Watch'ların benzerleri Çin'de satışa çıktı.

30 DOLARDAN 60 DOLARA KADAR
Gerçek Apple Watch'ların 350 dolardan 17 bin dolara kadar yükselen fiyatlarına rağmen çakma akıllı saatlerin fiyatları 30 dolardan başlıyor.

Çakma akıllı saatlerin fiyatları bazı özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Ancak çakma akıllı saatlerin en yüksek fiyatı 60 dolara kadar çıkıyor.

Çin'de çakma Apple Watch'lar satışa çıktı

İOS VE ANDROİD UYUMLU
Çinde satışa sunulan çakma akıllı saatler için 120 saat kullanım imkanı iddia ediliyor. Medya mesajlarını başarıyla ileten ve Bluetooth bağlantı özelliğine sahip akıllı saatler aynı zamanda iOS ve Android akıllı telefonlarla da uyumlu şekilde çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...