Şota'dan itiraf! Yeni takımı...

Şota'dan itiraf! Yeni takımı...

SPOR Haberleri

Kasımpaşa ile yollarını ayıran Şota Arveladze, Hollanda'nın önemli ekiplerinden bir tanesinin kendisini istediğini itiraf etti.

Kasımpaşaspor'dan istifa eden Şota Arveladze suskunluğunu Hollanda basınına bozdu. De Telegraaf gazetesine konuşan Gürcü çalıştırıcı, ayrılık sürecini, Türkiye ile ilgili hissettiklerini ve geleceğini değerlendirdi, teklif aldığı takımı açıkladı.

Şota, "Kasımpaşa'da çok güzel zamanlar geçirdim. O yüzden de şu an üzgünüm. Bu sezon ligde bir ara altıncı sıradaydık. Geçen sezon dördüncülüğe kadar çıktık. Sıfırdan bir takım kurduk. O yüzden bununla gurur duyuyorum" diyerek sözlerine başladı. nbsp; nbsp;

Şanssızlık kurbanı olduğunu savunan 42 yaşındaki hoca, "Son maçları elimizle verdik. Akhisar karşısında iki farklı öne geçtik koruyamadık. Penaltılar aleyhimize oldu. Türkiye'de baskı fazla. Ancak benim Türkiye'yi sevmemin nedeni bu. Daha çok baskı, daha iyi. Futbol bir tutkudur. Böyle bakarsanız o zaman baskı da yoktur" şeklinde konuştu.

'Resmi teklif yaptılar'

Futbolculuğu döneminde Trabzonspor'un dışında Ajax ve AZ Alkmaar formaları da giyen, teknik adamlık kariyerine AZ'de yardımcı antrenörlük yaparak başlayan Şota Arveladze, "Şu an gelecekle ilgili planlarım yok. Ya da Türkiye'de mi yola devam edeceğim bunu düşünmüyorum. Şu an bunların sırası değil. AZ Alkmaar ile iki kez görüştüm. Hatta resmi teklif bile aldım. Neler olacağını göreceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Babel ve Donk'a mesaj

Hafta sonunda Kasımpaşa'nın Galatasaray ile karşı karşıya geleceğini de hatırlatan Şota Arveladze, takımdaki Hollandalılar'a çağrıda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Donk ve Babel ile henüz konuşma fırsatı bulamadım. Çünkü pazar günü izinliydiler. İkisi de iyi birer profesyonel ve hocalarının ayrıldığını duydular. Yeni hocaları eşliğinde yine kafalarını takıma vermeliler. En kısa zamanda iyi sonuçlar almaya başalayacaklarına inanıyorum. Çünkü Kasımpaşa bunu hak ediyor" diye ifadeler kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...