Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İmam Hatip Lisesi'nde büyük kavga

İmam Hatip Lisesi'nde büyük kavga

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Küçükçekmece'deki Kız İmam-Hatip Lisesi'nde silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay Özel Harekat müdahale etti.

Olay, Atakent Mahallesi 2. Etap 223. Cadde üzerinde bulunan TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, okulda henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenciler arasında kavga çıktı. Ardından, kavgaya dışarıdan gelen öğrenci velileri de karıştı. Okul önündeki caddede devam eden, bıçak ve silahların kullandığı kavga sırasında, Murat Akçagül aldığı bıçak darbesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Murat Akçagül, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
nbsp;
ÖZEL HAREKAT TİMLERİ DE GELDİ
Olay üzerine okulun önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin incelemesi sürerken, Özel Harekat timleri de olay yerine geldi. Burada bir süre güvenlik önlemi alan Özel Harekat'çılar, daha sonra okulun önünden ayrıldı.
İmam Hatip Lisesi'nde büyük kavga
YERDE BOŞ KOVANLAR
Olay Yeri İnceleme ekipleri çevredeki boş kovanları toplarken, delil çalışması yaptı. Polis, kavgaya karışan öğrenci ve velileri tespit etmek için soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...