IŞİD'e katılan 3 İngiliz kızın aileleri konuştu

IŞİD'e katılan 3 İngiliz kızın aileleri konuştu

DÜNYA Haberleri

IŞİD'e katılmak üzere ailelerinden kaçan üç İngiliz kızın aileleri konuştu.

IŞİD'e katılmak üzere İngiltere'den ayrılan 3 İngiliz kızın aileleri ve avukatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.

IŞİD'e katılmak üzere İngiltere'den kaçan Shamima Begum (15), Amira Abase (15) ve Kadiza Sultana (16) adlı 3 İngiliz gençkızın aileleri dünya basınında ilk kez TRT Türk'e konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ
Konuşmasında Türkiye'den kendilerine yardım etmelerini beklediklerini söyleyen aileler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. IŞİD'e katılan nbsp; Shamima Begum'un ablası Samiha Begum, Erdoğan'a bir mesajı olduğunu söyleyerek şöyle konuştu; "Erdoğan'a mesajım şu; Tayyip Erdoğan şimdiye kadar yaptığı çalışmalarla bize yardımcı oldu. Ama bu konuda bize biraz daha yardımcı olursa minnettar olacağız."

Aileler ayrıca çabalarından ötürü Türk Hükümetine minnet duyduklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok konuda sonuç aldığını, kendilerine de yardım edebilecek kişinin yine Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...