Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evli ve 5 çocuk annesi çıktı

Evli ve 5 çocuk annesi çıktı

YAŞAM Haberleri

Erzurum'da 10 yerinden bıçaklanarak öldürdükten sonra sokakta bir iş makinesinin altına atılan kadın, evli ve 5 çocuk annesi çıktı.

32 yaşındaki H.Çakmak'ı 43 yaşındaki eşi H.Çakmak tespit etti. Cinayete kurban giden kadının cesedinin bulunduğu merkez Palandöken ilçesi Yıldızkent Semti Şifa Sokak yakınlarında oturduğu belirlendi. Polis genç kadının kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü araştırmaya devam ediyor.
Evli ve 5 çocuk annesi çıktı

Olay bugün saat 12.15'de merkez Palandöken İlçesinde bağlı Yıldızkent semtindeki Şifa Sokakta meydana geldi. Bir kişi 112 Acil Servisi arayarak yaralı bir kadın bulunduğunu bildirdi. Olay yerine giden polisler kar temizleme çalışmaları kapsamında Palandöken Belediyesinin sokakta park halinde bulunan iş makinesinin altında kanlar içinde bir kadın cesediyle karşılaştı.

Evli ve 5 çocuk annesi çıktı

Üzerinde bej renkli paltosu ve mavi başörütüsü bulunan 30 yaşlarındaki kadının 10 kez karın bölgesinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...