Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yurt için başvurular sürüyor

/ Kaynak: AA
Yurt için başvurular sürüyor

EĞİTİM Haberleri  / AA

Gençlik ve Spor Bakanlığı, boş yatağı bulunan ve yeni hizmete açılan yurt müdürlükleri için başvuruların devam ettiğini bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu 2014-2015 öğretim döneminde yedek listelerin değerlendirilmesi sonrasında boş yatağı bulunan ve yeni hizmete açılan yurt müdürlükleri için başvuruların devam ettiği bildirildi.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda, yedek listeler değerlendirildikten sonra boş yatağı bulunan ve yeni hizmete açılan yurtlarla ilgili taleplerin değerlendirilmesine devam edildiği" belirtildi.

Yedek sırada bekleyerek yurt talebini güncelleyen öğrencilerden alınan başvuruların değerlendirme işlemlerinin de sürdüğü kaydedilen açıklamada, halen yedeklerde bekleyen ve barınma ihtiyacı devam eden öğrencilerin, "www.kyk.gov.tr" adresinden yapmış oldukları başvurularının güncelleme işlemlerinin yanı sıra açıktan yerleştirme işlemlerinin de aynı adresten gerçekleştirilebildiği ifade edildi.

EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...