İspanya'yı şok eden sözler: 'Ronaldo satılacak'

İspanya'yı şok eden sözler: 'Ronaldo satılacak'

SPOR Haberleri

Barcelona'nın efsane ismi Hristo Stoichkov, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Cristiano Ronaldo, 2015'e pek iyi başlamadı. Zaman zaman tribünlerin tepkisiyle de karşılaşan yıldız oyuncunun yaz ayında takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. İki farklı dönemde Barcelona forması giyen Bulgar efsane Hristo Stoichkov da Ronaldo'nun yaşadığı düşüş hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Özellikle son maçta Bale'in attığı golden sonra Ronaldo'nun sevinmemesi hakkında konuşan Stoichkov, "Maç kazanmaktan daha iyi bir şey yoktur. Takım arkadaşınız gol attı diye sinirlenir ve sevinmezseniz intihar etmiş olursunuz. Çünkü artık sizin hiçbir değeriniz yoktur" dedi.

'Kafasının içinde değilim'

Ronaldo'nun sürekli Messi ile kıyaslanması için ise Stoichkov şu ifadeleri kullandı;

"İki futbolcunun da kalitesini tartışamazsınız. Messi olması gerektiği yerde, Ronaldo ise biraz zor durumda. Ama her futbolcu böyle zor zamanlardan geçebilir. Ben de zamanında ıslıklanmıştım. Belki de Messi takıntısı onu etkiliyordur. Onun kafasının içinde değilim. Messi ile arasındaki fark; Messi, Pele, Maradona, Cruyff gibi oyuncularla kıyaslanıyor, Ronaldo ise sadece Messi ile."

Bulgar efsane ayrıca Ronaldo'nun satılabileceğini de söyledi;

"Ronaldo'nun geleceği hakkında Florentino Perez ile konuşmalısınız. Er ya da geç satılacaktır. Futbol dünyası böyledir ama her şey başkanınıza bağlı. Paraya ihtiyaçları var mı bilmiyorum. Ama eğer varsa onu satmak için iyi bir zaman." (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...