Pellegrini'den 'Sterling' açıklaması

Pellegrini'den 'Sterling' açıklaması

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Manuel Pellegrini, İngiliz futbolcuları transfer etmenin daha zor olduğunu söyledi

İngiliz basınına konuşan Pellegrini, takımının kadrosunda fazla sayıda İngiliz futbolcu bulunmamasına ilişkin yapılan eleştirilere cevap vererek, "Kadronuzda İngiliz futbolcuların bulunması önemli ama onlara imza attırmak kolay mı? İstediğimiz oyuncuları kulüpleri vermeye sıcak bakmıyor" dedi.
Liverpool'un 20 yaşındaki futbolcusu Raheem Sterling'in İngiliz olması nedeniyle değerinin daha da yükseldiğini belirten Şilili teknik adam, "Sterling'i alabilir misiniz? Belki Liverpool'a 100 milyon sterlin verirseniz, neden olmasın?" ifadesini kullandı.
Manchester City ile kontratı sezon sonunda sona ermesine rağmen henüz yenilemeyen James Milner hakkında da konuşan Pellegrini, yeni sözleşme teklifi yapmalarına rağmen oyuncunun sürekli 11'de oynama konusunda teminat istemesi nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirtti.
Milner'in, Manchester City için çok önemli bir futbolcu olduğunu kaydeden Pellegrini, "Ondan daha kabiliyetli oyuncu bulmak çok zor. Tekniği, hızı, top kontrolü, ondan daha iyi futbolcular olmasına rağmen Milner'da hepsinden var ve hangi pozisyona koysam oynar. Onun gibi akıllı, iyi top oynayabilen ve koca yürekli başka bir oyuncu bulmak gerçekten de çok zor" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...