Cristiano Ronaldo efsanesi sona mı eriyor?

Cristiano Ronaldo efsanesi sona mı eriyor?

SPOR Haberleri

Real Madrid'in başarılı oyuncu Cristiano Ronaldo'nun form düşüklüğü İspanya'da tepki topluyor

İspanyol basınında yüksek sesle dile getirilen tartışmalarda Ronaldo'nun 2014 yılında ulaştığı maç başına 1,19 gol ortalamasının 2015 yılında 0,64 gole kadar indiğine dikkat çekildi. Portekizli yıldızın ayrıca La Liga'da son yedi karşılaşmada da fileleri dalgalandırma başarısı gösteremediği hatırlatıldı. Cristiano Ronaldo'nun geçtiğimiz dönemde 26 maçta toplam 31 gol attığına vurgu yapan gazeteler bu sezon bu rakamın 14 gole kadar indiğine işaret ettiler. Gol krallığı yarışmasında ise 2013-2014 sezonunda aynı tarihlerde Ronaldo'nun ezeli rakibi Messi karşısında 14 gol averajına kadar ulaşma başarısı gösterdiğini kaydeden basın, bunun bu yıl Messi lehine 32'ye 30 durumuna geldiğini ifade etti.


İspanya'da yayın yapan gazeteler ayrıca Ronaldo'nun Real Madrid forması giydiğinden bu yana ilk kez seyircilerin ıslıklı protestosuna maruz kaldığı bu durumun seyirci ile futbolcu arasındaki ipleri de koparma noktasına getirdiği ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...