Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı

Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin geçen haftaki 5 gollü galibiyetin ardından G.Antepspor karşısındaki kötü futbolu camiada hayretle karşılandı

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında çıktığı 7 maçta yenilmediği için üst sıralar için umutlanan Trabzonspor'un Gaziantepspor karşısında aldığı mağlubiyet büyük hayal kırıklığı yaşattı. Kötü futbola ilk tepki Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay'dan geldi: "Bu seyirci, bu yönetim, bu başkan bunu hak etmedi. Sezonun en önemli maçında sahada ruh denen bir şey yoktu. Yazıklar olsun size"... Twitter'dan gelen bu sözlere taraftarlar da büyük destek verdi. Özellikle takıma beklenen katkıyı veremeyen Erkan Zengin, Gaziantepspor karşısında kaleye şut dahi atamayan Oscar Cardozo gibi oyuncular eleştirilerden en büyük payı aldı. Haftalardır takımı sırtlayan Mehmet Ekici'nin gününde olmaması da yenilginin sebebi olarak gösterildi.
Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı

Revizyon sinyali
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında 5-1 kazanan kadroyu bozmadan Gaziantepspor maçına çıkan teknik direktör Ersun Yanal da oyuncularının isteksizliği karşısında şaşkına döndü. Kazanma arzusundan böylesine uzak bir futbol beklemediğini dile getiren Ersun Yanal, bundan sonra kadroda istikrarlı oynayacak futbolcularla devam edeceğini söyledi. Öte yandan G.Antepspor mağlubiyeti Trabzonspor'un bir kötü istatistiğini tekrar ortaya çıkardı. Bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçta 2 galibiyet 7 beraberlik 3 yenilgi alan bordo-mavililer, sadece Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu maçlarını kazandı. İç sahada 27 puan toplayan Karadeniz ekibi, dış sahada 13 puan toplayarak kötü bir performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...