Beşiktaş'ın Club Brugge ile oynayacağı rövanş maçı kapalı gişe

Beşiktaş'ın Club Brugge ile oynayacağı rövanş maçı kapalı gişe

SPOR Haberleri

Liverpool maçında 63 bin bilet satan siyah-beyazlılar, bu defa 69 bine ulaşıp UEFA'nın rekorunu kırdı

Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki kritik Club Brugge maçında 'yalnız yürümeyecek.' Liverpool'u eleyerek bütün dünyanın dikkatini üzerine çeken ve Avrupa'da final oynamayı kafasına koyan Beşiktaş, çeyrek final vizesi aradığı Club Brugge karşısında Olimpiyat'ta müthiş bir seyirci desteğini arkasında bulacak. Satışa çıktığı ilk günden itibaren kapışılan biletler, dün itibariyle tamamen tükendi. 2-1'lik mağlubiyetin rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takımlarını yalnız bırakmak istemeyen siyah-beyazlı taraftarlar, misafir takım için ayrılan, ancak satılmayan biletleri de anında tüketti. Kritik karşılaşma öncesinde satışa çıkarılan 69 bin 76 biletin hepsinin bittiği açıklandı. Bu rakam aynı zamanda rekor anlamına geliyor. UEFA Avrupa Ligi tarihinde bugüne kadar en çok bilet satılan ve izlenen karşılaşma 2012 yıllında oynanan Manchester United-Ajax maçı olmuştu. Beşiktaş, 67 bin 328 bilet satılan bu karşılaşmadaki rekoru 69 bin 76 bilet satarak geride bıraktı.
5 milyon gelir bekliyoruz
UEFA, 63 bin 324 biletli seyircinin izlediği Beşiktaş-Liverpool maçının nbsp;Avrupa Ligi taraftar rekoru olduğunu ilan etmiş, sonrasında ise yanlışlık yapıldığını, rekorun hâlâ ManU-Ajax maçında olduğunu açıklamıştı. Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, biletlere gösterilen ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür etti. Hem ligde hem de Avrupa'da emin adımlarla yollarına devam ettiklerini belirten Ürkmezgil, "İki kulvarda bulunduğumuz yer bize daha büyük sorumluluk yüklüyor. Sadece Beşiktaş adına değil Türk futbolu adına da mesuliyet hissediyoruz. Club Brugge'ü eleyerek Avrupa'da bir zafer daha kazanmak istiyoruz. 69 binin üzerinde bilet satıldı. İnşallah 5 milyon lira gelir bekliyoruz. Bu turu geçersek yine UEFA'dan bir para gelecek. Liverpool, Arsenal, Tottenham ve Brugge maçlarından elde edilen paralar, inşaata ve futbolcu ödemelerine gitti. Şans kapıyı çaldı, hasılatlar imdada yetişti" diye konuştu.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...