Haşim Kılıç MHP'den aday oluyor!

Haşim Kılıç MHP'den aday oluyor!

Politika Haberleri

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç'ın bugün MHP'den adaylık başvurusunda bulunması bekleniyor.

Öğle saatlerinde partiye gelen Damar, Ankara 2. Bölge'den milletvekili aday adayı olabilmek için müracaat evraklarını teslim etti. Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç'ın ise bugün MHP'den başvuruda bulunması bekleniyor. Mehmet Damar, başvuru sonrasında yaptığı açıklamada"Nasip olursa ülkeme, milletime faydalı hale getirmeye çalışmak için bu yola adım attım" diye konuştu.

'Siyasetin içindeyim' demişti
Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ise yaş haddinden emekli olmasına kısa bir süre kala emekliliğini istemiş ve o dönemde MHP'den aday olacağı yargı kulislerinde konuşulmuştu. Kılıç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda "Ben zaten siyasetin içindeyim" demişti. MHP'de adaylık için Burdur'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un akrabası Ali İsra Güngör, Isparta'da eski Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın adı geçiyor. Yine Samsun'dan Kalkınma Müsteşar eski Yardımcısı Erhan Usta'nın, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz'ın da aday olması bekleniyor. nbsp; (STAR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...