Arda Turan çeyrek finalde

/ Kaynak: DHA
Arda Turan çeyrek finalde

SPOR Haberleri  / DHA

Bayer Leverkusen'e deplasmanda 1-0 yenilen Atletico, 1-0 biten rövanş maçında penaltılarla 3-2 galip gelerek UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kaldı.

Vicente Calderon'da oynanan maçta ev sahibi ekip Atletico Madrid, 27. dakikada Mario Suarez'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu sonuçla karşılaşma uzatmaya giderken, her iki uzatma devresinde de skor değişmedi ve penaltı atışlarına geçildi. Bayer 04 Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu, Ömer Toprak ve Kiessling, Atletico Madrid'de de Raul Garcia ve Koke penaltı atışlarını gole çeviremedi. Penaltı atışları sonunda 3-2 galip gelen Atletico Madrid çeyrek finale adını yazdırdı.


Bu arada maça ilk 11'de başlayan Türk futbolcular Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, karşılaşmanın tamamında forma giydiler. Penaltı atışları sırasında Arda Turan'ın takım arkadaşları ile beklerken sırtını kaleye dönerek diz çöküp dua etmesi de dikkat çekti.


Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kurası, 20 Mart Cuma günü TSİ 13.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. Çeyrek final karşılaşmaları 14-15 ve 21-22 Nisan tarihlerinde yapılacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...