Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bruma'yı havada kaparlar'

'Bruma'yı havada kaparlar'

SPOR Haberleri

Bruma'nın durumunu yorumlayan Portekizli spor yazarı Luis Rodrigues,Bruma ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da son günlerin en çok tartışılan ismi Bruma oldu. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon Fatih Terim döneminde, nbsp;Sporting Lizbon'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı genç futbolcu performansıyla hayal kırıklığına uğrattı.
nbsp;
Terim, Mancini, Prandelli ve Hamzaoğlu dönemlerinde bir çok maçta forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Cim Bom'un 12 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı, Türk futbolunun en pahalı transferleri arasında yer alan Bruma ile ilgili ülkesinden bilgi aldık.
nbsp;
Oyuncunun kendisine ödenen paraları hak edip etmediği, gerçekten ülkesinin gelecekteki en önemli yıldız adaylarından olup olmadığı, Türkiye'deki başarısızlığının nedenleri, gelecekte neler yapabileceği gibi konularda kendisini yakından tanıyan bir ismin görüşlerine başvurduk. Zerozero internet sitesi için yazan Portekizli spor yazarı Luis Rodrigues, Bruma'nın durumunu masaya yatırdı:
nbsp;
"Bruma Portekiz futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden bir tanesi. İlk parladığı zamanlarda, Cristiano Ronaldo'dan sonra en iyi oyuncu olduğu konuşuluyordu. Ancak Sporting Lizbon ile ayrılık süreci sancılı oldu. Üzerinde çok fazla medya baskısı vardı. Bir ay boyunca her gün gazetelerde kendisiyle ilgili haberler çıktı. Galatasaray'a geldiğinde bu büyük baskı omuzlarındaydı. Bir an önce kendisini ispatlaması gerekiyordu. Ancak daha 19 yaşındaydı ve bu kolay değildi. Sonunda omuzlarındaki yükü kaldıramadı.
nbsp;
Mourinho'nun Deco'su gibi
Bence taraftara gösterecek hala çok şeyleri var. Kayıp bir yıldız olduğunu düşünmüyorum. Kendisine yatırım yapacak doğru insana ihtiyaç duyuyor. Tıpkı Mourinho'nun Deco'ya, Jorge Jesus'un Di Maria ya da Matic'e yaptığı gibi. Portekiz'de biz Bruma'ya bir mücevher olarak görüyoruz. Yeteneği tartışılmaz. Bir kaç kez hata yapıp sonrasında patlayacaktır. Türkiye'de bu şanssız dönemi yaşadı. Eğer camia kendisine biraz daha sabır gösterirse yakında tüm yeteneklerini görecek, patlamasına da şahit olacaklardır. nbsp;
nbsp;
Benfica-Porto havada kapar nbsp;
Sporting Lizbon'a geri dönmesi olası görünmüyor. Çünkü ayrılık sürecinde kulüple menajeri arasında kötü ilişkiler yaşandı. Sporting taraftarı kendilerine ihanet ettiğini düşünüyor ve kendisine güvenemiyor. Yeni bir ihanet yaşamaktan korkuyorlar. Ancak Galatasaray oyuncuyla yollarını ayırmaya karar verirse, Porto ve Benfica'nın devreye girebileceğini düşünüyorum. Bu iki kulübün maddi olarak da böyle bir transfere güçleri var. Zaten Bruma hala ülkenin en önemli yeteneklerinden kabul ediliyor. Böyle bir fırsatı kaçırmazlar. Önümüzdeki süreçte Portekiz A Milli Takımı'na da sürekli olarak çağrılması bekleniyor. Sonuçta ülkede şu an onun kalibresinde çok oyuncu yok". nbsp;


(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...