Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'den sürpriz teklif... Lucescu bombası patlıyor!

Türkiye'den sürpriz teklif... Lucescu bombası patlıyor!

SPOR Haberleri

İsmail Kartal, Fenerbahçe'yi şampiyon yapsa bile, Aziz Yıldırım yollarını ayırmayı düşünüyor! Hedefte Lucescu var.

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor... Başkan Aziz Yıldırım'ın arka arkaya alınan başarısız sonuçlar nedeniyle tarihi bir karar aldığı ve bu sezon şampiyon olmaları halinde bile Avrupa hedefi nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal ile yolları ayırmaya karar verdiği ortaya çıktı. nbsp;Takvim Gazetesi'nin haberinde Aziz Yıldırım'ın bununla sınırlı kalmayarak bu sezon sonunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya şimdiden teklif yaptığı belirtildi. Ukrayna kulubünün başkanı Rinat Ahmedov'un bu gelişmelerden çok rahatsız olduğu ve Rumen teknik direktöre 5 yıllık yeni bir sözleşme önerdiği öne sürüldü. Ancak Lucescu'nun Ahmedov'a hala cevap vermemesi Fenerbahçe'ye gideceği iddialarını giderek güçlendirdi.

TÜRKİYE'DE AYNI TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTEMİYOR
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu'nun yakın çevresine, "Türkiye'ye gelirsem bir daha aynı takımı çalıştırmam" demesi de Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceği söylentilerini daha artırdı. Sarı-Lacivertli takımın gelecek sezon iddialı bir takım kuracak olması ve Ukrayna'daki karışıklıklar nedeniyle Rumen teknik direktörün bu kez Sarı-Lacivertliler'e 'Evet' demesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

YILDIRIM ÇOK İSTİYOR
Daha önce de Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek isteyen ama başaramayan Aziz Yıldırım Rumen hoca için yeni bir teklifte daha bulundu.


LUCESCU KUPA KOLEKSİYONCUSU
Türkiye'de önce G.Saray, sonra da Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu, ardından gittiği Ukrayna'da Shakhtar'e sayısız şampiyonluklar ve kupalar kazandırdı. Rumen hoca her yerde çok büyük saygı görüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...