Fenerbahçe'de derbi rotasyonu!

Fenerbahçe'de derbi rotasyonu!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın maçlarını dikkatle izleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ilk 11'de değişikliğe gidiyor.

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mağlubiyeti moralleri bozdu. Galatasaray galibiyeti sonrasında kaybedilen 3 puan yeniden liderin 4 puan gerisinde kalınmasına neden olurken, oyuncular Beşiktaş'ı yenerek bu maçı telafi etmenin peşindeler.
nbsp;
İsmail Kartal da Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarında kullandığı 11'i değiştirmenin planlarını yapıyor. Bu sezon henüz golle buluşamayan ve rakibin adam markajından kurtulmakta zorluk çeken Diego'nun yerine Raul Meireles hafta boyunca denenecek. Böylece hem ilk devrenin sonunda seri yapan o orta saha geri gelecek, hem de orta alandaki direnç attırılacak.
nbsp;
Hücümdaki etkinliğin artması için de sistem Alper Potuk'un üstüne kurulacak. Alper'in topu hızlıca rakip kaleye taşıma becerisinden faydalanmak isteyen Kartal'ın düşündüren konuysa oyuncusunun fizik durumu. Alper'in takımdan ayrı kaldığı sürede yaşadığı güç kaybı için teknik ekip özel program uygulamayı düşünüyor. Milli futbolcunun ilk 11'de oynayacak duruma gelmesi halinde Moussa Sow kulübeye çekilecek.
nbsp;
Öte yandan sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Egemen Korkmaz ve Gökhan Gönül'ün tedavileri sürüyor. Takımdan ayrı özel program dahilinde çalışan oyunculardan özellikle Egemen'in durumu ciddiyetini koruyor. Tecrübeli oyuncunun durumunun maç günü netlik kazanması bekleniyor.
(NTV Spor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...