İsmail kartal 22 Mart'ı bekliyor

İsmail kartal 22 Mart'ı bekliyor

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği yenilgisiyle ağır yara alan Fenerbahçe için artık Beşiktaş maçını kazanmak olmazsa olmaz

Gençlerbirliği yenilgisiyle ağır yara alan Fenerbahçe için artık Beşiktaş maçını kazanmak olmazsa olmaz... Bu karşılaşmada alınacak bir yenilgi, şampiyonluk yarışına havlu atılması anlamına gelebilir. Ancak İsmail Kartal, Beşiktaş ile şu anda aralarında bulunan 4 puanlık farkı sorun etmiyor. Derbiyle birlikte zorlu maçlarının sona ereceğini belirten genç çalıştırıcı, "Beşiktaş ile 22 Mart Pazar günü oynayacağımız maç bir anlamda Fenerbahçe'nin dirilişi olacak. Bu derbiyi kazandıktan sonra zorlu virajımız bitecek. Önümüzdeki 9 maçlık periyotta bizi en çok zorlayacak rakip olarak sadece Bursaspor var" diye konuştu.


'Birbirleriyle oynayacaklar'


İsmail Kartal'a göre Fenerbahçe için en büyük şans, zirve yolundaki rakiplerin birbirleriyle oynayacak olması. Kartal, "Galatasaray ve Beşiktaş'ın oynayacağı maç bizim açımızdan da önemli. Ayrıca her iki takım da Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Fikstüre bu açıdan bakıldığı zaman biz, Galatasaray ve Beşiktaş'dan bir adım öndeyiz" ifadelerini kullandı.


Fener bu maçları sever


İsmail Kartal'ın derbiyi 'diriliş maçı' olarak görmesi normal. Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında Beşiktaş derbisini kazanıp zirveyi ele geçirmişti. Sarı-Lacivertliler, iki hafta önce de Galatasaray'ı Saracoğlu'nda devirip kötü gidişe dur demişti. İsmail Kartal'ın öğrencileri şu ana kadar kazanmak zorunda olduğu derbilerde sahadan istediğini alarak ayrılmayı başardı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...