İstanbullular dikkat! 4 ilçede elektrikler kesilecek...

/ Kaynak: AA
İstanbullular dikkat! 4 ilçede elektrikler kesilecek...

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da 4 ilçede elektrik kesintisi olacak , işte o ilçeler...

Ataşehir, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde yarın belirli saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:
Ataşehir'de 08.30-17.30 arasında Örnek Mahallesi, Dilara Sokak.
Sancaktepe'de 09.30-10.30 arasında Sarıgazi Mahallesi, Karabulut ve Güverte sokaklar.
Sultanbeyli'de11.00-12.00 arasında Abdurrahmangazi Mahallesi, Mahmut Efendi ve Osman Bedrettin sokaklar, 13.00 -16.00 arasında Yavuz Selim Mahallesi, Karagül ve Bayraktar sokaklar.
Şile'de 09.00-15.00 arasında Çataklı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy, Embeyler, Göçedolmabahçe (Koltu Köy), Gökmaslı (Gökmaslı Merkez), Göksu (Ubeyli), Hacıllı, İsaköy, Soğullu, Ağaçdere, Osmanköy ve Sortullu Yazımanayır köyleri, 09.00-18.00 arasında Çavuş Mahallesi, Yeniköy Deresi, Taşkın, Irmak, Yüksel sokaklar.
Üsküdar'da 09.00-18.00 arasında Bahçelievler Mahallesi, Vatanperver, Acan, Bulut, Adatepe, Namlı, Kardelen, Özen Çıkmazı, Sultan Murat, Dere Yokuşu ve Caddeboyu Namlı sokaklar.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...