3 büyüklerin en kötüsü Fenerbahçe

3 büyüklerin en kötüsü Fenerbahçe

SPOR Haberleri

Bu sezon 7 puan yitiren F.Bahçe, büyükler arasında bu alandaki en kötü istatistiği elde etti.

Süper Lig'in son haftalarında zirve yarışı adeta 'Meksika açmazı'na dönüştü. Lider Beşiktaş'ın ardından, Galatasaray ve Fenerbahçe 2'şer puanlık farkla sıralandı. Mevcut durumun ortaya çıkmasında, Üç Büyüklerin oynadıkları maçların son 15 dakikalarında sergilediği performanslar önemli bir yere sahip... Zirveden kopacak veya liderlik koltuğuna sıkıca tutunacak olan ekibi, son 15 dakikada atıp-yediği goller ve o gollerin sonuca etkisi gösterecek gibi...


EN ÇOK FENERBAHÇE KAN KAYBETTİ!


Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi, 24 maçın son 15 dakikalık diliminde attıkları ve yedikleri gollere göre -alınan veya kaybedilen puana etki eden goller- masaya yatırdık. Sonuç hayli ilginç oldu.Bu alandaki en başarılı takım, son çeyrek saatte 15 puan kazanıp, 4 puan yitiren Galatasaray çıktı. Geçen sezon ipi göğüslerken özellikle maçların son anında sonuca giden Fenerbahçe ise, bu sezon aldığı 13 puanın karşısına, eksi haneye 7 puan yazdı.Lider Beşiktaş, son 15 dakikada 11 puanı cebine koyarken, işi karşılaşmaların başında ciddiye aldığını gösterdi. Kara Kartal, bu aralıkta yitirdiği 5 puanla Galatasaray'ın ensesinde yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...