Sınıfta arkadaşını çakıyla yaraladı, sonra da...

/ Kaynak: DHA
Sınıfta arkadaşını çakıyla yaraladı, sonra da...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şakalaşan sınıf arkadaşlarından biri, arkadaşını sırtından yaraladı sonrada kendi bileklerini kesti...

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, şakalaşmayla başlayan tartışmada ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Ç.E., iddiaya göre, sınıf arkadaşı aynı yaştaki M.A.F.'yi çakıyla sırtından yaraladı. Ç.E., ardından iki elinin bileğini keserek kendine zarar verdi. Ayrı hastanelerde tedaviye alınan 2 öğrencinin de sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Olay, dün öğleden sonra, Cumhuriyet Ortaokulu'nda sınıfta meydana geldi. İddiaya göre M.A.F., önünden geçen Ç.E.'yi şaka amaçlı itti. İkili arasında bu nedenle çıkan tartışma büyüdü. Sinirlenen Ç.E., cebindeki çakıyı çıkarıp, M.A.F.'yı sırtından yaraladı. Ardından bileklerini kesen Ç.E., kendine zarar verdi. nbsp;


Yaralı öğrencileri gören öğretmenler durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine okula gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu yaralı öğrencilerden M.A.F.'yi Ortaca Devlet Hastanesi'ne, Ç.E.'yi de Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. nbsp;


M.A.F.'nin ifadesinde, "Sınıf içinde önüme gelen Ç.E.'yi hafifçe ittim. Bana saldırmaya başladı. Yanında taşıdığı çakı bıçak ile sırtımdan yaraladı. Daha sonra beni yaraladıktan sonra kendisini de yaraladı" dediği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...