Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Küçük Ağa'nın final bölümü izleyenleri gözyaşlarına boğdu!

/ Kaynak: İHA
Küçük Ağa'nın final bölümü izleyenleri gözyaşlarına boğdu!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi' nin yer aldığı Küçük Ağa'nın finali izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

Evranların sevilen dizisi Küçük Ağa 50. bölümüyle final yaptı. Kanal D'nin beğenilen dizisi Küçük Ağa dün akşam 50. bölümüyle ekranlara veda etti. Küçük Ağa'nın dün ekranlar gelen final bölümü izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi' nin yer aldığı, izlenme rekorları kıran dizisi 'Küçük Ağa', final bölümü ile ekranlara veda etti. İki sezondur yayında olan dizi, Kanal D'nin en sevilen dizileri arasında yer almıştı.İzleyenleri büyük şoka uğratan final bölümünde Sinem ve Ali yeniden aynı evde yaşamaya başlıyor. Sinem son yaşanan olaylardan sonra Mehmetcan konusunda sürekli panik olmaktadır. Ruh halinin farkında olmadan herkesin kalbini kırmaya başlamıştır. Mehmetcan pedagog yardımı alır. Mehmet Ağa ve Esma, Sinem ve Ali'yi evlilik terapistine gitmeleri konusunda ikna ederler. Mehmetcan Sinem'in panikleri yüzünden oldukça sıkılmıştır, Sinem'in haberi olmadan gittiği her yer sorun olmaya başlamıştır.
Dizide Mehmetcan'ın annesi rolünü oynayan Birce Akalay İnstagram'dan dizideki oğlu Emir Berke Zincidi ile pozunu duygusal bir notla paylaştı: Ve Küçük Prensim... Kolumun altına her saklanışında kaplan oldum, sarıldığında kedi, üzüldüğünde soytarı, kahkaha attığında bulut oldum... Hayat sana hep güzel gelsin küçük prensim... Kokunu hiç unutmayacağım. Fındığım!!!
Küçük Ağa'nın final bölümü izleyenleri gözyaşlarına boğdu!
KÜÇÜK AĞA'NIN HİKAYESİ

İstanbul'un görmüş geçirmiş, varlıklı ailesinin kızı Sinem ve Urfalı zengin bir ağanın oğlu Ali, 10 senelik evliliklerini bir anda bitirme kararı almışlardır.
Sinem, özel bir hastanede nörolog uzman doktor olarak çalışmaktadır. Güzel, zeki ve etrafında kendisinin farketmediği bir ilgiye sahiptir. Ali yakışıklı, prezantabl, zeki ve bir reklam ajansının mihenk taşıdır. Çok önemli projelere imza atmıştır.
Anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve binbir türlü yaramazlığı yapma potansiyelinin yüksek olduğu, 6 yaşındaki Mehmet Can, anne ve babasının ayrılmaması için elinden geleni yapar. Evde, okulda ve mahallede onca yaramazlık, anne ve babasını tekrar bir araya getirmek için çare olmamıştır. Bu evlilikten pek de hoşnut olmayan, ayrı kültürlere ait aile büyüklerini işin içine karıştırır.
Küçük ağamız, temelde etrafındaki olumsuzlukları çocuk aklı ile çözmeye çalışan, günümüzde yaşanan aile ve çevre yaşantımızdaki değerlerin, ne denli önemli olduğuna değinmeye çalışarak, izleyiciye de kıssadan hisse sağlayan bir öykünün kahramanıdır.


nbsp; nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...